Refund policy

RETUNERING
Ønsker du at fortryde et køb kan dette ske indenfor 14 dage efter modtagelsen. Send os en e-mail på Kontakt@boholiving.dk hvori du giver os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. 
Når du har meddelt os, at du ønsker at returnere din ordre, har du 14 dage til, at sende varen retur til os på adressen: 

Boho Living  
Knudlundvej 13 
8653 Them

Du betaler selv udgifterne i forbindelse med tilbagelevering af varen. 
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind og du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering til den ankommer hos os. 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. 
Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelsen af varen. 
Sker dette, fratrækker vi fragtgebyret for returforsendelse, fra dit købsbeløb.